Въпроси и отговори

За да улесним вашето пазаруване, изготвихме списък с най-често задавани от потребителите въпроси при избор и поръчки на продукти от онлайн магазина elenadimitrovaangelova.com.

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка?

Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че решите да го направите, Вие ще пазарувате по-удобно, ще можете да следите статуса на направените поръчки, както и да получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.

Мога ли да добавяме/премахвам артикули от вече завършени поръчки?

Имайте предвид, че няма техническа възможност за добавяне или премахване на артикули от вече завършени поръчки. Няма възможност за обединяване или сливане на поръчки и всяка поръчка се обработва и доставя по отделно и по етапно, според реда си на постъпване. Имайте предвид, че обработката на огромният обем от поръчки, понякога ни възпрепятства да отговаряме на всички телефонни обаждания. В случай, че не можете да се свържете с нас по телефона, пишете ни на info@elenadimitrovaangelova.com и при първа възможност ще ви върнем отговор.

Какво гарантира, че ще получа достъп до закупените онлайн продукти?

След успешно завършване на поръчка, тя ще бъде отбелязана в раздел „Поръчки“ от вашият потребителски профил, където ще бъде и номерът на поръчката ви. Освен това ще получите имейл за потвърждение, в който отново ще намерите номера на поръчката си. В случай, че не получите мейл, моля прегледайте папка SPAM на вашият имейл клиент.

По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт?

Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път.

Мога ли да направя промени по поръчката си?

След като сте изпратили Вашата заявка тя се приема автоматично. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с нас най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.

Мога ли да анулирам направена поръчка?

В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля, използвайте предвидената за целта контактна форма („Информация за поръчка„). Представител на elenadimitrovaangelova.com ще се свърже с вас след получаване на попълнения формуляр.

Къде мога да намеря  формуляр за упражняване правото ми на отказ?

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ можете да намерите тук.

Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация?

Всички данни при регистрация в сайта се обработват съгласно Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни (GDPR).

Последвай ме

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност политиката на поверителност.

Вече имате профил?

Категории