Мили дами, заслужавате ли да имате повече време за себе си?

А ваше си пространство, в което да усетите нуждите на тялото и душата си и да ги зачетете? А усещането за принадлежност към жени, с които сте от една порода, независимо от възрастови, социални и географски различия?

Създадох такова пространство преди почти 4 години. Нарекох го ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ и до този момент съм имала честта да се срещам с прекрасни дами в София, всеки четвъртък от 19 до 20.30 часа. Добрата новина е, че ЖЕНСКИ СРЕЩИ вече са достъпни за ВСИЧКИ осъзнато жени, където и да се намират по света, защото са ОНЛАЙН.

Какво правим в групата?

Всяка наша среща има предварително зададена тема от кръга на личностното развитие и израстване, партньорство, реализация на потенциала, лекуване на отношения и травми, холистичен подход към психосоматиката и болестите, женствеността и нейните проявления и много други.
Има лекционна част по темата, в която аз представям нейните аспекти на база моите знания и опит на психолог, преминал през множество обучения и хиляди часове консултиране на хора. Тя е отворена и за въпроси, коментари и мнения от страна на участниците.
Темата се преживява лично през внимателно подбрани упражнения и експерименти, които да дадат на участниците възможност за саморефлексия и осъзнавания.
Интегрираме или задълбочаваме процеса чрез водена от мен медитация, в която можете да се потопите и без да имате специални умения и опит.

Как помага участието в Женските срещи?

Накратко – да сме здрави, осъзнати и да можем да реализираме потенциала си на жени във всички житейски роли.
В съвременния свят обикновено живеем и взимаме решения през ума и главата, пренебрегвайки силата на интуицията си и гласа на тялото си. Това силно ни ограничава и подменя целите и ценностите ни. Тези срещи са покана чрез преживяването да засилим вътрешната връзка със себе си и да заживеем през истинския си потенциал и същинската си мъдрост.

Защо в група?

Огледалните неврони са основен механизъм за научаване при нас хората. Преживяванията в група предлагат уникалния шанс да се докоснем до опита на някой друг, да се свържем, да го съпреживеем и да генерираме научаване за себе си чрез това.
Често точно преживяването на другия ни дава достъп до неща, които отдавна сме оттласнали и потиснали дълбоко в себе си. Те „копаят“ и ни разболяват отвътре, а за да ги излекуваме и освободим, ни е нужно да ги видим.

И още нещо много важно: Получаваме допълнителна енергия за намеренията си от груповата сила. Знаете ли, че ако 10 човека мислят едно и също, силата на тяхната мисловна енергия се умножава на квадрат и поражда такова количество енергия, каквото биха създали 100 човека поотделно? Тази удивителна реакция е най-ефективна, когато хората са в хармония и фокусирани върху една и съща тема, което всъщност се получава по време на нашите срещи.

За кого са подходящи Женските срещи?

Женски срещи за подкрепа и медитация са подходящи за жени, които:
– съзнават, че е тяхна отговорност да се погрижат за себе си;
– минават през трудности, кризи и предизвикателства в живота си, но искат да си върнат лекотата и радостта;
– учат се да отстояват себе си и границите си, но и да бъдат гъвкави и приемащи;
– са готови да свалят маските, да излязат от заучените роли и се върнат към себе си и да бъдат автентични и цялостни;
– поемат отговорността за своето щастие и не искат да се извиняват с обстоятелствата и да чакат да са щастливи, когато постигнат еди-какво-си;
– вярват, че не е нужно тотално да изпушиш, за да вземеш мерки за психичното си здраве и духовно равновесие.

Какви са условията?

Всяка от срещите е самостоятелна и завършена сама по себе си, но последователните теми са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си.

Имате 2 възможности за закупуване на участие в Женски срещи:

 • Еднократно посещение на цена 20 лв.
 • 4 посещения на ПРОМОЦИОНАЛНА цена от 60 лв., (15 лв. единична цена)

Кога?

Всеки четвъртък от 19:00-20:30 часа.

Къде?

Пред вашите компютри или мобилни устройства.
След като се регистрирате за участие, получавате линк за съответния ден и час.
Няколко минути преди началото в 19 часа чрез линка влизате във виртуална стая, създадена от домакина Елена Димитрова–Ангелова. Имате възможност да участвате равноправно с другите членове на групата с помощта на микрофона и камерата на вашето устройство.

Влизайки в групата се задължавате да запазите пълна конфиденциалност относно споделянията на другите в нея.

Групите са терапевтични, местата са ОГРАНИЧЕНИ и е нужно ПРЕДВАРИТЕЛНО да си закупите достъп. След края на групата, получавате запис.

Каня ви заедно де работим за нашето по-добро ДНЕС като отработваме травмите и се помиряваме с ВЧЕРА (миналото), овладяваме страховете, притесненията и недоверието, свързани с УТРЕ (бъдещето). Вярвам, че най-доброто предстои!

До среща!

Елена

Водещ: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-АНГЕЛОВА

Елена е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието.  Повече можете да прочетете тук.

Предстоящи Женски срещи

Купи 4 срещи за 60 лв. вместо 80 лв. с код 4SRESTI

 • РАЗПРОДАЖБА-25%
  ОГРАНИЧЕНО

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Стремиш се към нещо…

  Искаш го от цялото си сърце…

  На една ръка разстояние си от него, даже на един пръст… Аха да го достигнеш съвсем и то ти се изплъзва!

  Каква може да е причината?

  Възможно е да не е подходящото за теб „нещо“ или да не е дошъл моментът да го получиш.

  Има обаче и друга вероятност – може да има наша лична, вътрешна „блокада“, пречка, която да ни причинява този застой.

  Обикновено „блокадите“ са предизвикани от потиснати чувства – тъга, вина, гняв, които ни ограничават на различни равнища – душевно, емоционално, мисловно, дори физическо.

  Шакти Гауейн разработва различни УПРАЖНЕНИЯ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ на тези осъзнати или подсъзнателни съпротиви към постигането на целта. Върху тях ще се съсредоточим на 22 октомври в Женски срещи за подкрепа и медитация.

  Каня ви да участвате:

  • за да подпомогнете освобождаването на своя потенциал
  • за да подкрепите своите мечти и да им дадете възможност да станат реалност
  • защото вярвам, че за да се появи новото, е нужно да му проправим път

  Групата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Тя е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 5.11. 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена
  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Думата „агресия“ често се използва като синоним на насилие, а да бъдеш уличен ти/или детето ти в агресивно поведение, се счита за дълбок срам.

  „Само да си посмял…“ беше обичайната закана на нашите родители, а ние днес, докато възпитаваме, говорим не за правила и наказания, а за граници и последствия от изборите.

  Агресивното поведение възниква, когато спокойният поток на взаимодействието бъде прекъснат, т.е. когато единият от общуващите изгуби усещането, че е значим за другия. И това е в сила, независимо дали говорим за близките си хора, партньорите, децата, клиентите си.

  На тази среща ще обсъдим:

  • Мръсна дума ли е думата „агресия?
  • Освен деструктивна, може ли агресията да е конструктивна, съзидателна?
  • Съществува ли насилствена приветливост и коректност?
  • Кои са петте стъпки, с които можем да извървим пътя към качествена промяна в общуването, използвайки наличието на агресия?

  Заедно ще изследваме:

  • Феноменът на агресията
  • Адаптивните ни механизми по отношение на агресията
  • Как реагираме на агресията – емоционално и когнитивно
  • Формирането на нашето отношение към агресията

  Ще проследим нашите ресурси да опознаем страховете, гнева, яда си и да общуваме неподправено и с емпатия.

  Защото, както казва Йеспер Юл: „ Конструктивната агресия е като сексуалността и любовта: тези три неща, взето заедно , са причината да ни има; те обогатяват отношенията ни с другите, позволяват ни да мислим по-задълбочено и да водим по-качествен живот.“

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 12.11. 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  „Човек не носи отговорност за емоциите си, но носи отговорност за това, което прави с тях.“ – Хорхе Букай

  Пътят на откриването на другия, на любовта, на сексуалното привличане, понякога води до чувството, че губим себе си. И как да се справим с това като човекът по своята природа не се чувства цялостен извън обществото?

  Колко лесно щеше да е да имаме копче, с което да повишаваме любовта си към другия или неговата към нас, да въртим скалата, докато уравновесим нивата. Понякога, ставайки свидетел на любовните мъки на хората като терапевт, работещ с двойки, на мен ми се иска да притежавах подобна вълшебна врътка…

  • Кои са предизвикателствата на близостта?
  • Мога ли да бъда близък с някой, когото не харесвам?
  • Какви са заслугите на любовта, привличането и доверието за връзките?
  • Как така търсим в другия това, което ни е липсвало и даваме в замяна на това, което сме получили?
  • Къде остава любовта към себе си в срещата с другия?

  Тези и много други въпроси ще повдигнем, обсъдим и назовем с имената им в тази среща по женски. Ще сме откровени и истински, отворени за споделяне и научаване.

  Информацията, упражненията и медитациите са така подбрани, че да подпомогнат и хората, живеещи във връзка и тези, които нямат партньор в момента, да осветят моделите си на поведение по отношение на близостта.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 19.11.2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Да сме здрави е естественото ни състояние, а болестта е знак, че някъде сме излезли от най-подходящия за нас път.

  В този смисъл – тя ни дава възможности за корекция, още повече, че е нещо, което касае не само нас самите, а и обкръжението ни.

  • Болестта става част от по-голямата система и променя динамиката в семейството
  • Болестта е вид компенсация, лоялност или ограничение, за да не можем да сме щастливи
  • Болестта възниква като средство за удовлетворяване на потребности, които е невъзможно да бъдат удовлетворени по друг начин.
  • Болестта си отива тогава, когато отпадне необходимостта от нея.

  В тази среща:

  • Ще работим с констелационна техника за изследване и осъзнаване на симптомите
  • Ще правим парадоксални и творчески практики, с които да подпомогнем излекуването

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 26.11 2020, малко преди 19 часа!

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност политика на поверителност.

Вече имате профил?

Категории