Мили дами, заслужавате ли да имате повече време за себе си?

А ваше си пространство, в което да усетите нуждите на тялото и душата си и да ги зачетете? А усещането за принадлежност към жени, с които сте от една порода, независимо от възрастови, социални и географски различия?

Създадох такова пространство преди почти 4 години. Нарекох го ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ и до този момент съм имала честта да се срещам с прекрасни дами в София, всеки четвъртък от 19 до 20.30 часа. Добрата новина е, че ЖЕНСКИ СРЕЩИ вече са достъпни за ВСИЧКИ осъзнато жени, където и да се намират по света, защото са ОНЛАЙН.

Какво правим в групата?

Всяка наша среща има предварително зададена тема от кръга на личностното развитие и израстване, партньорство, реализация на потенциала, лекуване на отношения и травми, холистичен подход към психосоматиката и болестите, женствеността и нейните проявления и много други.
Има лекционна част по темата, в която аз представям нейните аспекти на база моите знания и опит на психолог, преминал през множество обучения и хиляди часове консултиране на хора. Тя е отворена и за въпроси, коментари и мнения от страна на участниците.
Темата се преживява лично през внимателно подбрани упражнения и експерименти, които да дадат на участниците възможност за саморефлексия и осъзнавания.
Интегрираме или задълбочаваме процеса чрез водена от мен медитация, в която можете да се потопите и без да имате специални умения и опит.

Как помага участието в Женските срещи?

Накратко – да сме здрави, осъзнати и да можем да реализираме потенциала си на жени във всички житейски роли.
В съвременния свят обикновено живеем и взимаме решения през ума и главата, пренебрегвайки силата на интуицията си и гласа на тялото си. Това силно ни ограничава и подменя целите и ценностите ни. Тези срещи са покана чрез преживяването да засилим вътрешната връзка със себе си и да заживеем през истинския си потенциал и същинската си мъдрост.

Защо в група?

Огледалните неврони са основен механизъм за научаване при нас хората. Преживяванията в група предлагат уникалния шанс да се докоснем до опита на някой друг, да се свържем, да го съпреживеем и да генерираме научаване за себе си чрез това.
Често точно преживяването на другия ни дава достъп до неща, които отдавна сме оттласнали и потиснали дълбоко в себе си. Те „копаят“ и ни разболяват отвътре, а за да ги излекуваме и освободим, ни е нужно да ги видим.

И още нещо много важно: Получаваме допълнителна енергия за намеренията си от груповата сила. Знаете ли, че ако 10 човека мислят едно и също, силата на тяхната мисловна енергия се умножава на квадрат и поражда такова количество енергия, каквото биха създали 100 човека поотделно? Тази удивителна реакция е най-ефективна, когато хората са в хармония и фокусирани върху една и съща тема, което всъщност се получава по време на нашите срещи.

За кого са подходящи Женските срещи?

Женски срещи за подкрепа и медитация са подходящи за жени, които:
– съзнават, че е тяхна отговорност да се погрижат за себе си;
– минават през трудности, кризи и предизвикателства в живота си, но искат да си върнат лекотата и радостта;
– учат се да отстояват себе си и границите си, но и да бъдат гъвкави и приемащи;
– са готови да свалят маските, да излязат от заучените роли и се върнат към себе си и да бъдат автентични и цялостни;
– поемат отговорността за своето щастие и не искат да се извиняват с обстоятелствата и да чакат да са щастливи, когато постигнат еди-какво-си;
– вярват, че не е нужно тотално да изпушиш, за да вземеш мерки за психичното си здраве и духовно равновесие.

Какви са условията?

Всяка от срещите е самостоятелна и завършена сама по себе си, но последователните теми са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си.

Имате 2 възможности за закупуване на участие в Женски срещи:

 • Еднократно посещение на цена 20 лв.
 • 4 посещения на ПРОМОЦИОНАЛНА цена от 60 лв., (15 лв. единична цена)

Кога?

Всеки четвъртък от 19:00-20:30 часа.

Къде?

Пред вашите компютри или мобилни устройства.
След като се регистрирате за участие, получавате линк за съответния ден и час.
Няколко минути преди началото в 19 часа чрез линка влизате във виртуална стая, създадена от домакина Елена Димитрова–Ангелова. Имате възможност да участвате равноправно с другите членове на групата с помощта на микрофона и камерата на вашето устройство.

Влизайки в групата се задължавате да запазите пълна конфиденциалност относно споделянията на другите в нея.

Групите са терапевтични, местата са ОГРАНИЧЕНИ и е нужно ПРЕДВАРИТЕЛНО да си закупите достъп. След края на групата, получавате запис.

Каня ви заедно де работим за нашето по-добро ДНЕС като отработваме травмите и се помиряваме с ВЧЕРА (миналото), овладяваме страховете, притесненията и недоверието, свързани с УТРЕ (бъдещето). Вярвам, че най-доброто предстои!

До среща!

Елена

Водещ: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-АНГЕЛОВА

Елена е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието.  Повече можете да прочетете тук.

Предстоящи Женски срещи

Купи 4 срещи за 60 лв. вместо 80 лв. с код 4SRESTI

 • РАЗПРОДАЖБА-25%
  ОГРАНИЧЕНО

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  “Човек, който поглежда в миналото си, се освобождава от него. Тогава миналото не може да го мъчи, няма повече власт над него и приключва. Когато миналото е излекувано, ние сме на разположение за настоящето, за целия ни живот. ” Ошо

  Факт е, че мисленето, поведението и реакциите ни се ръководят от това, което нашето вътрешно дете изпитва. Подсъзнателно ние проектираме детските си потребности в настоящето и изискваме от партньора или приятелите си да ги задоволят.
  Вътрешното дете е емоционалната част в нас. Казано накратко: възрастният човек действа, а вътрешното ни дете преживява.

  Аз вярвам, че целта на всяка терапия е човек да върне себе си на себе си и ви каня заедно да направим голяма крачка в тази посока!

  Лекуването на детски травми е процес, известен още като “Първична терапия” – Методът е на Артър Джанов. През 60 –те години на 20 век той разработва:

  • техники, които помагат на хората да изхвърлят потиснати емоции и да ги трансформират
  • подход, подкрепящ ни да достигнем до нови прозрения и да разкриемистинската си (вродена) същност
  • възможности, чрез отработването на травмите на вътрешното си дете, да се върнем към здравословни отношения като партньори, родители и хора.

  Каня ви заедно да направим крачка към себе си чрез едно пътуване „през“ и „във“ времето и среща с нашето вътрешно детe. Моля, подгответе си лист и нещо за рисуване. Уверявам ви, че дори някога да сте участвали в подобен процес, отново ще имате какво да получите.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 4.06. 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Енергията на любовта към себе си идва от родителите. Когато спрем да ги съдим и отхвърляме, излизаме от ролята на жертви и можем да живеем чрез пълния си потенциал. Да признаем, приемем и почетем майката означава да позволим на себе си да бъдем.

  Ние хората имаме нужда от принадлежност и свързване. Лоялни сме към майката и сме склонни да носим нейния модел, да приемаме за свои нейните притеснения, грижи, болести дори. Това, че сме склонни да твърдим: „аз по нищо не приличам на майка ми“, не пречи на процеса на „присвояване“. Накрая се оказва, че носим чужди тежести, които обаче ни спъват в нашия живот.

  На тази среща:

  • Ще лекуваме връзката с майката
  • Ще осъзнаем ролите, които сме заели, за да получим одобрението на мама (или за да не бъдем в никакъв случай като нея)
  • Чрез визуализация на базата на констелациионна техника ще прекъснем нездравото вплитане между нас и майката и ще си дадем правото да бъдем щастливи, следвайки собствения си път.
  • Ще се свържем с майката през прошката и любовта
  • Ще се захраним от благословията да бъдем жени и да създаваме света си

  Казано накратко – ще работим с първата връзка в живота си, за да излекуваме следващите.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 4.06. 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Никога не е твърде рано да простиш и никога не е твърде късно да простиш.
  Особено, ако искаш да си здрав.

  Отдавна е ясно, че неумението да се избавим от натрапчивото влияние на обидата, е в основата на голяма част от нервните сривове. При експеримент, проведен през 2006 г. в болница в Орландо (щата Флорида) с голяма група доброволци, било установено, че тези, които лесно прощават обидата и пропускат оскърбленията покрай ушите си, много по-рядко страдат от болки в гърба в сравнение с по-злопаметните хора.

  С т. нар. терапия чрез прошка пък ефективно са се лекували депресии и неврози.

  Прошката е извинение на нечие прегрешение. В Библията гръцката дума, преведена като „прошка“, буквално означава „оставям, освобождавам“, както някой освобождава друг от дълг.

  Най-важното нещо обаче е, че чрез акта на прошка ОСВОБОЖДАВАМЕ СЕБЕ СИ от оковите на тежест, която мъкнем, а в основата на това да съумеем да простим на другите, е прошката към себе си.

  В тази среща ще изследваме:

  • кои са блокажите, които носим в резултат на задържана обида;
  • какво получаваме от ролята на Жертва, в която се окопаваме чрез нея;
  • ще поемем отговорност за своите чувства и отношението ни към света;
  • направим стъпки към даването на прошка като акт на любов към себе си.

  Ще използваме енергийна психология, медитация, арт терапия. За целта, моля, подгответе си лист и няколко цвята за рисуване от каквото имате под ръка.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 18.06. 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Случва ли ви се да се чувствате замаяни, объркани или разсеяни? А да имате чувството, че сякаш се реете някъде и ви е трудно да се задържите в ситуацията тук и сега, без тя да е травматична или дори напрягаща?

  За да се чувстваме адекватни, работоспособни и някак на мястото си, ни е нужен БАЛАНС. Накратко, това е духовното и материалното да бъдат в равновесие в тялото и в живота ни.

  Да сме ЗАЗЕМЕНИ означава да оптимизираме енергийните потоци в тялото си, да освободим блокажите и да укрепим връзката си с физическото. Така си подсигуряваме възможност за безопасно „политане“, когато се занимаваме с медитация и визуализация, както и повече енергия да вършим ежедневните си дела.

  Да имаме добро заземяване е важно, за да:

  • Можем да живеем пълноценен живот, без да изключваме негови аспекти
  • Да се наслаждаваме на благата и изобилието във физическия свят
  • Да присъстваме „тук и сега“ и да следваме мечтите си
  • Да сме здрави и тонизирани

  В тази среща ще работим с упражнения от приложната кинезиология, енергийна психология и практики, които лесно можете да прилагате и сами за себе си, за да бъдете в оптимално душевно и физическо здраве.

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 25.06. 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност политика на поверителност.

Вече имате профил?

Категории