Мили дами, заслужавате ли да имате повече време за себе си?

А ваше си пространство, в което да усетите нуждите на тялото и душата си и да ги зачетете? А усещането за принадлежност към жени, с които сте от една порода, независимо от възрастови, социални и географски различия?

Създадох такова пространство преди почти 4 години. Нарекох го ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ и до този момент съм имала честта да се срещам с прекрасни дами в София, всеки четвъртък от 19 до 20.30 часа. Добрата новина е, че ЖЕНСКИ СРЕЩИ вече са достъпни за ВСИЧКИ осъзнато жени, където и да се намират по света, защото са ОНЛАЙН.

Какво правим в групата?

Всяка наша среща има предварително зададена тема от кръга на личностното развитие и израстване, партньорство, реализация на потенциала, лекуване на отношения и травми, холистичен подход към психосоматиката и болестите, женствеността и нейните проявления и много други.
Има лекционна част по темата, в която аз представям нейните аспекти на база моите знания и опит на психолог, преминал през множество обучения и хиляди часове консултиране на хора. Тя е отворена и за въпроси, коментари и мнения от страна на участниците.
Темата се преживява лично през внимателно подбрани упражнения и експерименти, които да дадат на участниците възможност за саморефлексия и осъзнавания.
Интегрираме или задълбочаваме процеса чрез водена от мен медитация, в която можете да се потопите и без да имате специални умения и опит.

Как помага участието в Женските срещи?

Накратко – да сме здрави, осъзнати и да можем да реализираме потенциала си на жени във всички житейски роли.
В съвременния свят обикновено живеем и взимаме решения през ума и главата, пренебрегвайки силата на интуицията си и гласа на тялото си. Това силно ни ограничава и подменя целите и ценностите ни. Тези срещи са покана чрез преживяването да засилим вътрешната връзка със себе си и да заживеем през истинския си потенциал и същинската си мъдрост.

Защо в група?

Огледалните неврони са основен механизъм за научаване при нас хората. Преживяванията в група предлагат уникалния шанс да се докоснем до опита на някой друг, да се свържем, да го съпреживеем и да генерираме научаване за себе си чрез това.
Често точно преживяването на другия ни дава достъп до неща, които отдавна сме оттласнали и потиснали дълбоко в себе си. Те „копаят“ и ни разболяват отвътре, а за да ги излекуваме и освободим, ни е нужно да ги видим.

И още нещо много важно: Получаваме допълнителна енергия за намеренията си от груповата сила. Знаете ли, че ако 10 човека мислят едно и също, силата на тяхната мисловна енергия се умножава на квадрат и поражда такова количество енергия, каквото биха създали 100 човека поотделно? Тази удивителна реакция е най-ефективна, когато хората са в хармония и фокусирани върху една и съща тема, което всъщност се получава по време на нашите срещи.

За кого са подходящи Женските срещи?

Женски срещи за подкрепа и медитация са подходящи за жени, които:
– съзнават, че е тяхна отговорност да се погрижат за себе си;
– минават през трудности, кризи и предизвикателства в живота си, но искат да си върнат лекотата и радостта;
– учат се да отстояват себе си и границите си, но и да бъдат гъвкави и приемащи;
– са готови да свалят маските, да излязат от заучените роли и се върнат към себе си и да бъдат автентични и цялостни;
– поемат отговорността за своето щастие и не искат да се извиняват с обстоятелствата и да чакат да са щастливи, когато постигнат еди-какво-си;
– вярват, че не е нужно тотално да изпушиш, за да вземеш мерки за психичното си здраве и духовно равновесие.

Какви са условията?

Всяка от срещите е самостоятелна и завършена сама по себе си, но последователните теми са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си.

Имате 2 възможности за закупуване на участие в Женски срещи:

 • Еднократно посещение на цена 20 лв.
 • 4 посещения на ПРОМОЦИОНАЛНА цена от 60 лв., (15 лв. единична цена)

Кога?

Всеки четвъртък от 19:00-20:30 часа.

Къде?

Пред вашите компютри или мобилни устройства.
След като се регистрирате за участие, получавате линк за съответния ден и час.
Няколко минути преди началото в 19 часа чрез линка влизате във виртуална стая, създадена от домакина Елена Димитрова–Ангелова. Имате възможност да участвате равноправно с другите членове на групата с помощта на микрофона и камерата на вашето устройство.

Влизайки в групата се задължавате да запазите пълна конфиденциалност относно споделянията на другите в нея.

Групите са терапевтични, местата са ОГРАНИЧЕНИ и е нужно ПРЕДВАРИТЕЛНО да си закупите достъп. След края на групата, получавате запис.

Каня ви заедно де работим за нашето по-добро ДНЕС като отработваме травмите и се помиряваме с ВЧЕРА (миналото), овладяваме страховете, притесненията и недоверието, свързани с УТРЕ (бъдещето). Вярвам, че най-доброто предстои!

До среща!

Елена

Водещ: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-АНГЕЛОВА

Елена е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието.  Повече можете да прочетете тук.

Предстоящи Женски срещи

Купи 4 срещи за 60 лв. вместо 80 лв. с код 4SRESTI

 • РАЗПРОДАЖБА-25%
  ОГРАНИЧЕНО

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Твърди се, че сексът продава и трябва да признаем, че светът изобилства от доказателства на тезата. В нашата култура обаче няма удоволствие без вина и се получава така, че едновременно дълбаем темата и се хлъзгаме по повърхността й. Правим революции, демонстрираме разкрепостеност и ставаме жертва на клишетата…

  Превръщаме се в странно хибридно същество, което от една страна е насочено към разкриване и преживяване на своята чувственост и сексуалност, а от друга – стои сковано в посланията, получени за пола и сексуалността си през срама на тези, от които е произлязло.

  Резултатите?

  • продължаваме да възпитаваме децата си така, сякаш сексуалността е различна за жените и за мъжете
  • стоим в заблудата, че сексуалност и съблазняване са едно и също нещо
  • преживяваме полу-удоволствие, заради сплита, подсъзнателното ни разделяне на две части – тяло и глава или долна и горна част на тялото
  • застиваме в конфликта между блудницата и светицата в нас, без да успяваме да ги интегрираме и да преживеем себе си цялостни
  • толкова се тревожим за броя на собствените или чуждите оргазми, че пропускаме това, което се случва в момента…

  Спирам изреждането, защото вариациите са десетки.

  На тази среща по женски ще:

  • изследваме травмите и блокажите, които тялото е задържало
  • търсим възможностите да отворим сетивата си за насладата
  • направим дихателната практика „Кръгът на любовта“, за да възстановим баланса на даване и получаване
  •  осъществим медитативно свързване на сексуалния и сърдечния център.

  Всичко това си струва, защото сексуалността е удоволствието да бъдем себе си, да преживяваме сексуалната си енергия и чувствеността си открито и без срам.

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 10.12 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  2020 определено е най-различната година в моя живот – донесе, отне и промени толкова много… Постави под съмнение неща, които считах, за общовалидни, разби планове и очаквания на прашинки, даде зелена светлина и разви мъгляви, усещани като далечни идеи…

  Толкова интензивност и динамика, съчетани със сковаване и невъзможност за помръдване – година на тоталния парадокс за много от нас!

  Каня ви да почетем 2020 по специален начин – добре дошли сте в последната Женска среща за годината, защото е време за ГОЛЯМОТО ЗАНУЛЯВАНЕ!

  • Ще почетем уроците на тази специална година през призмата на личното, но и на по-голямото – на нас като представители на хомо сапиенс.
  • Ще потърсим, с подкрепата на полето на енергията, която обменяме, всяка за себе си, своя център, нулевата точка, в която се свързваме със себе си, с центъра си, с непоклатимия си вътрешен баланс
  • Ще се предизвикаме да оставим зад гърба си, да се освободим от всичко старо и ненужно, което ни задържа далеч от разперването на крилете ни. Понякога това е болка, гняв, обида, страх, нещо преживяно. Друг път това са обети и обещания, дадени някога, често далеч от тук и сега, което познаваме.

  Вярвам, че е дошло време за осъзнаване, зануляване и сбогуване с деструктивните програми, които носим. Това прави новото възможно!

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 17.12 2020, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • Вече имате възможност да направите прекрасен, преживелищен подарък с добавена стойност на специална за вас жена – приятелка, роднина, колежка, любима или просто дама, която искате да подкрепите да се разгърне и да осъществи потенциала си.

  Можете да изберете всяка предстояща среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация”, както и промопакета с достъп до 4 срещи с 25% отстъпка от цената.

  Дамата, която искате да зарадвате, получава от вас (изпращача) персонализиран промокод за достъп до избраната среща. Ако не може да се включи онлайн във въпросния ден и час, получава достъп до запис на избраната тема.

  За да закупите среща от поредицата или комплект от срещи като подарък, е необходимо да имате регистрация на уебсайта и да сте вписани в профила си.

  Доставката на подаръчният промокод е изцяло онлайн и се осъществява чрез имейл в рамките на същия ден или с отложена доставка на зададена от изпращача дата.

  Моля, имайте предвид, че:

  • Персонализирания прокомод е валиден единствено за получателя на конкретната среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация” и е валиден до датата на провеждане на подарената среща. Ако не се ползва до началото на срещата, автоматично ще се получи достъп до запис от срещата.
  • Подаръчният код може да бъде използван еднократно.
  • Подаръчният код не може да бъде комбиниран с други промокодове.
  • Всеки подаръчен промокод започва с elenada, последвано от 12 цифрена комбинация от букви и символи.

  Изпращане на подарък

  Можете да откриете тази функционалност веднага след описанието на всяка среща от поредицата.

  Това може да стане като се избере бутона “Подари”

  Поздравяваме Ви за добрия избор на подарък и Ви благодарим за доверието!

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Нова година – нов късмет! Нова луна – ново начало! Новолунието е прекрасен момент, когато можем да повлияем на живота си и с правилните мисли, думи и дела да привличаме всичко, за което мечтаем. Съвсем синхронично първата ни среща по женски за 2021 ще е ден след първото новолуние на годината, когато енергията е подкрепяща да сътворяваме и наричаме заедно.

  За да сработи магията, е необходимо всяка от нас да е наясно какво иска да промени в живота си и да събере смелост да изрече истината си докрай на глас. Когато едно нещо се изговори, то започва да съществува. Когато е подкрепено от други добронамерени жени, то увеличава потенциала си за проявление многократно.

  От друга страна ритуалите за новолунието са богати и разнообразни. Те могат да бъдат насочени към намиране на любов, подобряване на съществуващите отношения, привличане на късмет и финансово благополучие…

  Типично по женски ще съчетаем умението си да планираме рационално, с вътрешния си глас (интуицията) и с вълшебството, което носим в себе си. Ще целеполагаме, наричаме и създаваме по чудесен начин, защото заслужаваме да се разгърнем, развихрим и подкрепим взаимно.

  Да започнем 2021 г. заедно, в лекота и радост! Така подхранваме себе си да бъдем цялостни и да искрим в собствената си светлина! Добре дошли сте в кръга!

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 14.01.2021, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • С код 4SRESTI купи 4 различни срещи за 60 лв вместо за 80лв.

  Можете ли да си представите как някой отговаря на въпроса: “Искаш ли да си щастлив?“, с не?

  Аз лично трудно мога да нарисувам подобна картина в съзнанието си, а и на фона на огъващите се рафтове от книги с тематика, посветена на постигане на щастието, сигурно не съм единствена.

  Факт е обаче, че мнозина очакват от другите да ги направят щастливи – заживяват с някого, в търсене на щастието, обещават да бъдат източник на щастие в сватбените си клетви, обвиняват свекърва си/шефа си/света, че има пречат на щастието или им го крадат, все едно е ценна монета, зашита в пердето…

  Да твърдим, че има универсална рецепта за щастие, е като да кажем, че съществува храна, която абсолютно всички намират за вкусна и понасят добре… И все пак има общи положения, които, „забъркани“ по индивидуална рецепта и с осъзнатост към личните нужди, могат да изградят основите на щастието ни като хора.

  Нийл Доналд Уолш, автор на повече от 20 книги, получил световна слава със серията „Разговори с Бога“, посочва 17 стъпки, за които казва, че могат да ни направят по-щастливи, отколкото сме били, независимо колко щастливи сме били.

  На тази среща по женски ще:

  • говорим за Великите Принципи на Живота
  • изследваме личната си „поносимост“ към съставките на щастието
  • експериментираме с индивидуалните си рецепти за щастие
  • рефлектираме, осъзнаваме и медитираме

  Защото вярвам, че си струва да пресътворяваме същността си в синхрон с най-висшето ни благо!

  Благодаря ви, че сме заедно по пътя!

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 21.01.2021, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност политика на поверителност.

Вече имате профил?

Категории