Мили дами, заслужавате ли да имате повече време за себе си?

А ваше си пространство, в което да усетите нуждите на тялото и душата си и да ги зачетете? А усещането за принадлежност към жени, с които сте от една порода, независимо от възрастови, социални и географски различия?

Създадох такова пространство преди почти 4 години. Нарекох го ЖЕНСКИ СРЕЩИ ЗА ПОДКРЕПА И МЕДИТАЦИЯ и до този момент съм имала честта да се срещам с прекрасни дами в София, всеки четвъртък от 19 до 20.30 часа. Добрата новина е, че ЖЕНСКИ СРЕЩИ вече са достъпни за ВСИЧКИ осъзнато жени, където и да се намират по света, защото са ОНЛАЙН.

Какво правим в групата?

Всяка наша среща има предварително зададена тема от кръга на личностното развитие и израстване, партньорство, реализация на потенциала, лекуване на отношения и травми, холистичен подход към психосоматиката и болестите, женствеността и нейните проявления и много други.
Има лекционна част по темата, в която аз представям нейните аспекти на база моите знания и опит на психолог, преминал през множество обучения и хиляди часове консултиране на хора. Тя е отворена и за въпроси, коментари и мнения от страна на участниците.
Темата се преживява лично през внимателно подбрани упражнения и експерименти, които да дадат на участниците възможност за саморефлексия и осъзнавания.
Интегрираме или задълбочаваме процеса чрез водена от мен медитация, в която можете да се потопите и без да имате специални умения и опит.

Как помага участието в Женските срещи?

Накратко – да сме здрави, осъзнати и да можем да реализираме потенциала си на жени във всички житейски роли.
В съвременния свят обикновено живеем и взимаме решения през ума и главата, пренебрегвайки силата на интуицията си и гласа на тялото си. Това силно ни ограничава и подменя целите и ценностите ни. Тези срещи са покана чрез преживяването да засилим вътрешната връзка със себе си и да заживеем през истинския си потенциал и същинската си мъдрост.

Защо в група?

Огледалните неврони са основен механизъм за научаване при нас хората. Преживяванията в група предлагат уникалния шанс да се докоснем до опита на някой друг, да се свържем, да го съпреживеем и да генерираме научаване за себе си чрез това.
Често точно преживяването на другия ни дава достъп до неща, които отдавна сме оттласнали и потиснали дълбоко в себе си. Те „копаят“ и ни разболяват отвътре, а за да ги излекуваме и освободим, ни е нужно да ги видим.

И още нещо много важно: Получаваме допълнителна енергия за намеренията си от груповата сила. Знаете ли, че ако 10 човека мислят едно и също, силата на тяхната мисловна енергия се умножава на квадрат и поражда такова количество енергия, каквото биха създали 100 човека поотделно? Тази удивителна реакция е най-ефективна, когато хората са в хармония и фокусирани върху една и съща тема, което всъщност се получава по време на нашите срещи.

За кого са подходящи Женските срещи?

Женски срещи за подкрепа и медитация са подходящи за жени, които:
– съзнават, че е тяхна отговорност да се погрижат за себе си;
– минават през трудности, кризи и предизвикателства в живота си, но искат да си върнат лекотата и радостта;
– учат се да отстояват себе си и границите си, но и да бъдат гъвкави и приемащи;
– са готови да свалят маските, да излязат от заучените роли и се върнат към себе си и да бъдат автентични и цялостни;
– поемат отговорността за своето щастие и не искат да се извиняват с обстоятелствата и да чакат да са щастливи, когато постигнат еди-какво-си;
– вярват, че не е нужно тотално да изпушиш, за да вземеш мерки за психичното си здраве и духовно равновесие.

Какви са условията?

Всяка от срещите е самостоятелна и завършена сама по себе си, но последователните теми са замислени така, че да се подсилват взаимно и да увеличават ефекта си.

Имате 2 възможности за закупуване на участие в Женски срещи:

 • Еднократно посещение на цена 20 лв.
 • 4 посещения на ПРОМОЦИОНАЛНА цена от 60 лв., (15 лв. единична цена)

Кога?

Всеки четвъртък от 19:00-20:30 часа.

Къде?

Пред вашите компютри или мобилни устройства.
След като се регистрирате за участие, получавате линк за съответния ден и час.
Няколко минути преди началото в 19 часа чрез линка влизате във виртуална стая, създадена от домакина Елена Димитрова–Ангелова. Имате възможност да участвате равноправно с другите членове на групата с помощта на микрофона и камерата на вашето устройство.

Влизайки в групата се задължавате да запазите пълна конфиденциалност относно споделянията на другите в нея.

Групите са терапевтични, местата са ОГРАНИЧЕНИ и е нужно ПРЕДВАРИТЕЛНО да си закупите достъп. След края на групата, получавате запис.

Каня ви заедно де работим за нашето по-добро ДНЕС като отработваме травмите и се помиряваме с ВЧЕРА (миналото), овладяваме страховете, притесненията и недоверието, свързани с УТРЕ (бъдещето). Вярвам, че най-доброто предстои!

До среща!

Елена

Водещ: ЕЛЕНА ДИМИТРОВА-АНГЕЛОВА

Елена е магистър-психолог по Обща психология в СУ „Св. Климент Охридски“, завършила е обучения по Хипноза и Хипнотерапия към БАХХ и по метода на Фред Гало по Усъвършенствана енергийна психология (Advanced Energy Psychology – EDxTM), съчетаващ приложната кинезиология, работата с биоенергийната система и работата със съзнанието и подсъзнанието.  Повече можете да прочетете тук.

Предстоящи Женски срещи

Купи 4 срещи за 60 лв. вместо 80 лв. с код 4SRESTI

 • РАЗПРОДАЖБА-25%
  ОГРАНИЧЕНО

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • Вече имате възможност да направите прекрасен, преживелищен подарък с добавена стойност на специална за вас жена – приятелка, роднина, колежка, любима или просто дама, която искате да подкрепите да се разгърне и да осъществи потенциала си.

  Можете да изберете всяка предстояща среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация”, както и промопакета с достъп до 4 срещи с 25% отстъпка от цената.

  Дамата, която искате да зарадвате, получава от вас (изпращача) персонализиран промокод за достъп до избраната среща. Ако не може да се включи онлайн във въпросния ден и час, получава достъп до запис на избраната тема.

  За да закупите среща от поредицата или комплект от срещи като подарък, е необходимо да имате регистрация на уебсайта и да сте вписани в профила си.

  Доставката на подаръчният промокод е изцяло онлайн и се осъществява чрез имейл в рамките на същия ден или с отложена доставка на зададена от изпращача дата.

  Моля, имайте предвид, че:

  • Персонализирания прокомод е валиден единствено за получателя на конкретната среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация” и е валиден до датата на провеждане на подарената среща. Ако не се ползва до началото на срещата, автоматично ще се получи достъп до запис от срещата.
  • Подаръчният код може да бъде използван еднократно.
  • Подаръчният код не може да бъде комбиниран с други промокодове.
  • Всеки подаръчен промокод започва с elenada, последвано от 12 цифрена комбинация от букви и символи.

  Изпращане на подарък

  Можете да откриете тази функционалност веднага след описанието на всяка среща от поредицата.

  Това може да стане като се избере бутона “Подари”

  Поздравяваме Ви за добрия избор на подарък и Ви благодарим за доверието!

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  Използваме думите „хармония“ и „баланс“ като синоними за нещо, което търсим, опитваме се да постигнем и непрестанно губим. Вероятно за всяка от нас те имат различно съдържание, в синхрон със собствената й представа за щастие.

  Моето субективно усещане е, че хармонията зависи повече от външни обстоятелства, докато балансът е нещо, което създаваме в себе си. Той притежава автономност – т.е. вътрешен баланс може да има, независимо какво става извън нас.

  За БАЛАНСА си ще се погрижим в първата си среща в най-женския месец. Ще изградим:

  • Кратка балансираща програма за начало на деня
  • Вечерна практика за спокоен сън
  • Коктейл от бързи техники за балансиране на ума за моментите, в които сме твърде емоционални, изморени или хаотични

  Няма правила за това как да се живее, но има практики, които могат да ни подкрепят да усещаме повече лекота и радост в дните си. Каня ви да ги споделим заедно.

  Ще използваме енергийна психология, дишане, визуализации и импулсите, които се проявят в споделеното ни пространство. Дълбока и релаксираща медитация ще затвори и интегрира темата.

  Каня ви на среща и на 04.03.2021г., малко преди 19 часа!

  Тя ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  Случвало ли ви се е да стоите във връзка – любовна/приятелска, която ви вреди:

  • защото не знаете как да си тръгнете;
  • измъчва ви вина;
  • срамувате се от провала й;
  • тревожите се как ще се справи другият;
  • страхувате се от самотата?

  Склонни ли сте да съсипвате нервите и здравето на работа, въпреки че мечтаете да напуснете:

  • защото сте лоялни;
  • не можете да изоставите колегите в този тежък период;
  • бяхте толкова неопитни когато започнахте и не искате да сте неблагодарни като си тръгвате сега;
  • защото не сте сигурни как ще се справите след това?

  Оставате ли по-дълго в неприятни отношения, заради неуместно чувство на отговорност, което граничи с жертвоготовност или защото не очаквате, че нещо по-добро може да ви се случи?

  Ако отговаряте с „да“ на някои от тези въпроси, тази среща по женски е точно за вас.

  На нея ще изследваме:

  • генезиса на чувството ни за вина и каква е клопката, в която то ни е вкарало този път, различните лица на вината и техните проявления
  • страховете и начините, по които се отразяват на нашите чувства
  • видовете реакции на отсрещната страна и подходите, чрез които могат да бъдат неутрализирани

  Очаквайте:

  • Техники за преодоляване на вината и как да се подкрепим, когато някой ни обвинява.
  • Начини за превръщане на отчаяните страхове в разрешими проблеми.
  • Подготовка и подкрепа за „абстиненцията“ след раздялата.
  • Изцелителна и подкрепяща медитация.

  Животът е твърде кратък, за да чакаме идеалния момент, докато съжаляваме и се чудим какво е можело да се случи, ако бяхме действали. За да подкрепите себе си за повече смелост и лекота, заповядайте на среща.

  Тя ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, на 11.03.2021г., малко преди 19 часа!

  Заслужавате да подарите този час и половина на себе си!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  Връзките с другите могат да бъдат най-голямата сила на жената, но и най-голямaта й слабост. Женската същност ни води към енергиен обмен и обединение с другите, но, ако оставим това желание да стигне прекалено далеч, то ни завлича в това да изгубим себе си и да се обезценим в сливането със значимите за нас хора. Страхувайки се от самотата и невъзможността да се чувстваме принадлежащи, ние сме склонни да нарушаваме собствената си идентичност и да губим границата си.

  • Как да бъдем осъзнати за конкретните действия и решения, чрез които се сливаме с другите?
  • Как да бъдем постоянни в автентичното общуване, без да губим себе си?
  • Как да присъстваме в тялото си и да не се заставаме в позицията „Каква ме искаш?“, в опит да бъдем приети?
  • Как да останем центрирани и в съзвучие със собствените си ценности и разбирания, като едновременно с това сме гъвкави и емпатични към тези на околните?

  Вички тези въпроси ще изследваме в срещата си по женски на 18.03.

  Заедно, подкрепени от енергията на групата:

  • ще направим практики, които да ни помогнат да бъдем центриране и осъзнати за границите си, независимо с кого общуваме;
  • ще се упражним да се свързваме с „енергийния стълб“ в тялото си;
  • ще съставим поткрепящи утвърждения и мантри, които да ползваме, докато укрепваме усещането за своята отделност;
  • ще завършим с интегрираща и зареждаща медитация.

  Всичко това е важно, защото едва когато сме свързани със себе си и имаме здравословно чувство за автономност, можем да създадем по-голяма близост с другия. В противен случай залитаме в зависимости и нездравословни отношения.

  Срещата ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  Очаквам ви с нетърпение и радост пред вашите компютри/мобилни устройства в четвъртък, 18.03.2021, малко преди 19 часа!

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

 • лв.20

  В последния четвъртък на женския месец празнуваме Благовещение – отбелязваме деня, в който Архангел Гаврил съобщил на Дева Мария благата вест за раждането на Спасителя.

  В нашата традиция се смята, че годината ще бъде такава, както се чувстваш на този ден. Затова трябва да си сит, доволен и с пари, за да ти върви през цялата година. Метафорично, в женски срещи ще се погрижим за духовната храна и личното удовлетворение, за да ги множим и развиваме през цялата година.

  Ние, хората, притежаваме един и същ механизъм на желанията, който неизменно се проявява, без значение дали искаме да завладеем света или да притежаваме последен модел скъпи очила.

  Каня ви заедно да:

  • Изследваме механизма на желанието.
  • Начинът, по който желанието е свързано с „не“.
  • Как и защо превръщаме желанието в заместител и влизаме в усещането за липса.

  Ще се насочим към това да:

  • Трансформираме липсата в приемане;
  • Да осъзнаем защо всичко, което отхвърляме, остава.

  Основната причина да се насочим към тази тема на Благовещение е, че докато сме в състояние на желание, не може да има „среща“ в измерението на духа. Когато кажем „да“ на енергията такава, каквато е, тя може да се променя и трансформира.

  Ще използваме енергийна психология, визуализации и импулсите, които се проявят в споделеното ни пространство. Дълбока и релаксираща медитация ще затвори и интегрира темата.

  Очаквам ви на среща и на 25.03.2021г., малко преди 19 часа!

  Тя ще се проведе във виртуална стая в zoom. Групата е затворена, достъп до участие (и запис) имат само дами, които са се регистрирали предварително и са се съгласили с условията за конфиденциалност.

  До среща!

  Елена

  Прочети повече за това какво представляват Женски срещи за подкрепа и медитация.

  НАЛИЧНОСТ: В наличност

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност политика на поверителност.

Вече имате профил?

Категории