Darina Slavova

Женските срещи са нещо приказно. Чакам ги с нетърпение. Да си призная, първия път отидох с малко резерви, но желанието ми да чуя и да видя какво са надделя и останах очарована. Във всяка среща откривам много важни зрънца и части от пъзела на теми, които са ми актуални. Невероятно изживяване, което ме обогатява, успокоява и омекотява. Благодаря, Ели!

Olga

Определено се усеща засилване на женската енергия, дори през виртуалните срещи. Усещането за общност и споделеност дава чуство за подкрепа и пренадлежност към цялото.

Mария Mилкова

Ели, ти си светлина!🏻🙏🏻🙏🏻Невероятни срещи, приказни хора даващи любов, учи ни на любов❤️🙏🏻 !Най-общо потребността човек да бъде всеотдаен към друг човек.

Радостина Николова

Един или два пъти дойдох, Ели! Имаш невероятеното умение да подбираш вълнуващи теми и с подходящите думи, подкрепени с факти и опит, в актуалното време, успяваш да дадеш максимум от емоции. За две срещи разбрах, че съм си на пътя. Липсваше ми диалога, но има време от живота ни, в което е нужно да се чуем… Аз се припознах в чутото и се харесах. Благодаря ти! Продължавай да го правиш дори и да не получаваш мигновена обратна връзка. Хората имаме нужда да осъзнаем получените дарове, понякога това се случва веднага, по-често когато спрем да ги получаваме. 💕

Габриела Замфирова

Вече трета година, за мен, „Женските срещи“ са специално пространство , където мога да се отпусна наистина. Винаги с различен подход, дори в тема, минавала преди, Ели успява да развълнува, да замисли дошлите, и да очертае нов нюанс. С кадифения си глас води медитациите по неповторим начин, а те често са иновативни, хрумнали й в същия момент на срещата.
Невероятна си, Елена!

Teodora Gigova

Женски срещи е мястото, където обсъждаме и споделяме знания, опит и чувства. Подкрепяме се и придобиваме нови знания, които да ни помогнат в живота. Това е мястото, където може да сме нежните цветя и да получим подкрепа. Намираме себе си

Dobrinka Stoilkova:

Изразявам своята БЛАГОДАРНОСТ към това, че те познавам, че те има, че следваш мисията си да помагаш на жените, а и не само, да бъдат себе си, да са автентични и истински и най-вече – да се чувстват щастливи със собствената си личност! БЛАГОДАРЯ и на всички в групита на Женските срещи – за подкрепата и приятелската атмосфера … Всяко нещо има смисъл в живота и нищо не е случайно! Благодарността наистина извисява!

Цветина

Здравейте,
Искам да споделя вълнуваща част от своето пътешествие – това към себе си, разбира се! Вярвам дълбоко, че всяка промяна и себетрансформация е красива, още повече когато е споделена! Колкото и да е труден и мъчителен пътя понякога, смятам, че след всяко предизвикателство ние израстваме и ставаме по-мъдри и по-добри. Женските срещи за подкрепа и медитация ми помогнаха точно в такъв момент – да премина с лекота през следващата житейска криза.
Намерих Елена и женските срещи в момент от живота си, в който бях доста объркана! След като родих, светът ми бе така променен, изпълнен с огромна радост и щастие, но и с непозната дотогава тъга. Тъга по моята същност, която в този момент бях изгубила по пътя! Имах всичко, за което бях мечтала, но се чувствах зле. Срещите ми помогнаха и ми помогат всеки път да подреждам пъзела на своето ново АЗ!
Каквато и да е темата, всеки път откривам нещо ново за себе си и си припомням позабравени, дълбоко познати черти от мен! Женските срещи ми носят хармония и баланс. За мен те са прекрасен начин да се свързвам със себе си и с други прекрасни хора, както и да се върна към най-познатото ми състояние чрез медитацията – на мир и покой.
Елена е харизматичен водещ! Не знам как го прави, но зарежда всичко около себе си със сила и лекота всеки път! Елена ме научи да не се страхувам да бъда споделена!
Не се страхувай и ти!
С пожелание за споделеност,
Цветина

Златина

Радвам се да споделя чудото Елена с вас. Нейните ентусиазъм, дух и усмивка са заразителни. Срещнах я в момент когато имах нужда от помощ, но не подозирах, че бягам от себе си, от отговорност и от собственото си щастие. Елена ме научи как да върна лекотата в живота си. А чрез Женските срещи, след които сякаш всичко е възможно, да преобразувам в плодотворни позитиви онези малки и големи съмнения, които пречат на всяка от нас да живее потенциала си.

Поздрави, Златина

Деси

Ако трябва да опиша с една дума Женските срещи за подкрепа и медитация, тя е СВЕТЛИНА.

Всеки четвъртък идвам с „пълен чувал“ напрежение и умора от изминалата седмица и си тръгвам с лекота и сила да продължа напред.

За мен Женските срещи внасят светлина в ежедневието и озаряват пътя. Помогнаха ми да се науча да ценя това което имам, да виждам цветовете, да осъзная, че съм капитан на живота си. Вече се опитвам да живея Тук и Сега.

Вярвам, че има още много какво да взема за себе си и с нетърпение очаквам следващите срещи – още по-зареждащи и предизвикателни!

С благодарност,

Деси 

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност privacy policy.

Вече имате профил?

Категории