Индивидуалното психологическо консултиране е форма на партньорска работа между клиент и терапевт, в която уважението, вниманието, емпатичният подход и конфиденциалността са гарантирани за потърсилия помощта.
Работя с жени, мъже и партньорски двойки, които са на различен етап от жизнения си път и с различни казуси пред себе си. Общото между тях е, че независимо от предизвикателствата и симптомите, които имат в живота си, поемат отговорност към физическото, психическото  и емоционалното си добруване.

Сесията е съобразен с ресурсите на човека и неговите нужди, а подходът, който използвам е еклектичен, комбиниращ методи от коучинга, енергийната психология, хипнозата, Десенситизация и Повторна Преработка на Информация посредством Движение на Очите, първичната терапия, позитивната психотерапия и работа с тялото.

Вярвам, че всеки човек има естествени ресурси за справяне и активирането на собствения потенциал за самопомощ, е в основата на решаването на проблемите.  Раждаме се като синьо, чисто небе, с мъдра същност, която понякога се изгубва зад облаците на негативната опитност. Добрата новина е, че чистото небе остава с нас завинаги. За да имаме отново достъп до него, е нужно „само“ да бъдат разчистени облаците. Аз помагам на клиентите си за това „само“. От тях се иска кураж да тръгнат към този катарзис и отговорност към себе си, за да извървят пътя.

Ако ме разпознавате като човека, който може да ви подкрепи по него, ще се радвам да се свържете с мен!

Индивидуалните консултации са с продължителност 60 минути и се провеждат по предварителна уговорка в кабинета ми на ул“Струмица“ 1, ет.1 или онлайн чрез Skype/Viber.

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност privacy policy.

Вече имате профил?

Категории