Изпрати / получи подарък

Вече имате възможност да направите прекрасен, преживелищен подарък с добавена стойност на специална за вас жена – приятелка, роднина, колежка, любима или просто дама, която искате да подкрепите да се разгърне и да осъществи потенциала си.

Можете да изберете всяка предстояща среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация”, както и промопакета с достъп до 4 срещи с 25% отстъпка от цената.

Дамата, която искате да зарадвате, получава от вас (изпращача) персонализиран промокод за достъп до избраната среща. Ако не може да се включи онлайн във въпросния ден и час, получава достъп до запис на избраната тема.

За да закупите среща от поредицата или комплект от срещи като подарък, е необходимо да имате регистрация на уебсайта и да сте вписани в профила си.

Доставката на подаръчният промокод е изцяло онлайн и се осъществява чрез имейл в рамките на същия ден или с отложена доставка на зададена от изпращача дата.

Моля, имайте предвид, че:

  • Персонализирания прокомод е валиден единствено за получателя на конкретната среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация” и е валиден до датата на провеждане на подарената среща. Ако не се ползва до началото на срещата, при активизацията му, автоматично ще се получи достъп до запис от срещата.
  • Подаръчният код може да бъде използван еднократно.
  • Подаръчният код не може да бъде комбиниран с други промокодове.
  • Всеки подаръчен промокод започва с elenada, последвано от 12 цифрена комбинация от букви и символи.

Изпращане на подарък

Можете да откриете тази функционалност веднага след описанието на всяка среща от поредицата.

Това може да стане като се избере бутона “Подари”

Поздравяваме Ви за добрия избор на подарък и Ви благодарим за доверието!

Бутонът “Подари” извиква форма за попълване на данните на изпращача и получателката на среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация”.

Освен информация за изпращача и получателката на подаръка, от формата можете да изберете и датата на виртуалната доставка на вашият подарък. Може да стане в рамките на настоящият ден или отложено в избран от вас ден.

Формата предоставя възможност за подаряване на една и съща среща на множество получателки, чрез натискане на бутона “+ добави още получатели”

Изборът на бутона “+ добави нови получатели”, предоставя допълнителни полета за въвежда на името и имейла на получателите. Можете да използвате формата за едновремено закупуване на подаръчни срещи за до шест получателки.

Моля, имайте предвид, че доставката на подаръчната среща ще стане за всички получателки едновремено на датата, която сте задали от формата по-горе.

Моля, имайте предвид че съобщението към дамите получателки ще бъде едно и също.

Натискането на бутона “Купи подарък” ще ви препрати към формата за плащане.

Всяка подаръчна среща може да бъде премахната самостоятелно.

Всяка подаръчна среща носи своята себестойност. Покупката на множество подаръчни срещи не води до акумулирането на отстъпка.

С натискане на бутона приключване на поръчката ще бъдете прехвърлени в страницата за осъществяване на плащането.

След успешно плащане, ще получите потвърждение както на сайта, така и в посоченият от вас имейл адрес.

При настъпване на определения от вас ден на доставка, вашият подарък ще бъде изпратен и вие ще получите на имейла си съобщение, потвърждаващо успешната му доставка с предмет на имейла: “Твоя подарък от сайта: „Елена Димитрова-Ангелова“ е доставен”. Имейлът има примерен вид:

Получателят на подаръчния код ще получи следният примерен имейл с тема на имейла: Някой ви подари код за безплатен достъп до онлайн събитие на Елена Димитрова-Ангелова:

Когато вашият подарък е приет от получателката на срещата,ще получите известие за това на своя имейл. Известието ще има наименование: Вашият подарък беше активиран и използван.

Получаване на подарък

Получателят на подаръчния код ще получи следният примерен имейл с тема на имейла: Някой ви подари код за безплатен достъп до онлайн събитие на Елена Димитрова-Ангелова. В същината си, подаряването на участие в онлайн среща дава персонализиран промокод за достъп до избраната среща от изпращача на подаръка до получателя на подаръка.

За да се възползвате от подареният ви код можете да натиснете:

  • “Към Подаръка”
  • Квадратчето, изобразяващо конкретната среща

При това ще бъдете директно прехвърлени към страницата за регистрация/вход към профил с форма за плащане, в която вече е въведен вашият подаръчен код и единствено трябва да го потвърдите, за да получите достъп до системата. Това действие е напълно безплатно за получателите на подаръците. Няма да ви бъде начислена сума за това. Плащането е фиктивен процес, защитаващ вашия профил и вашите данни.

За нови потребители или потребители, които не са се вписали в системата, натискането на бутоните от подаръчния имейл ще доведе до следната страница:

Попълването на данните създава нов профил в системата.

Вписването в системата довежда до попълнена бланка с вашата информация и очакване на потвърждение. При потвърждение на данните, ще ви се зареди страница за успешно завършен процес, а на имейла си ще получите линк за достъп до подарената ви среща.

В случай, че вече сте вписани в системата или пък желаете на по-късен етап да завършите получаването на изпратеният ви подарък, за удобство ви предоставяме и писмено представяне на техния подаръчен код в удобен за copy-paste формат.

Кода може да бъде използван при закупуване на срещата, като се въведе в полето “Приложи код”

Моля, имайте предвид, че:

  • Персонализирания прокомод е валиден единствено за получателя на конкретната среща от поредицата “Женски срещи за подкрепа и медитация” и е валиден до датата на провеждане на подарената среща. Ако не се ползва до началото на срещата, автоматично ще се получи достъп до запис от срещата.
  • Подаръчният код може да бъде използван еднократно.
  • Подаръчният код не може да бъде комбиниран с други промокодове.
  • Всеки подаръчен промокод започва с elenada, последвано от 12 цифрена комбинация от букви и символи.

Последвай ме

Навигация
Затвори

Моята количка

Радваме се да те видим отново !

Парола ще бъде изпратена на вашият email адрес.

Вашите лични данни ще бъдат използвани за подобрена ползваемост на този сайт, за да управлявате достъпа до профила си, както и за други цели, описани в нашите Правила за поверителност и "бисквитки" политика на поверителност политиката на поверителност.

Вече имате профил?

Категории